LEDIG STILLING

TILBAGE

 

                              Djurslandsskolen søger lærere

 

 

 

Vi søger fra skoleåret 2019/2020 1-2 lærere

   
  Djurslandsskolen:    
  er en specialskole i Norddjurs kommune for børn med behov for vidtgående og vedvarende specialundervisning. Her går cirka 115 børn i skole fra børnehave-klasse til 10. klasse. Alle børnene modtager et individuelt tilrettelagt skole- og fritidstilbud.    
       
 

Skolen har fire afdelinger: Djursvej og Damgården, som er henholdsvis indskoling, mellemtrin og udskolingsafdeling for elever med generelle indlærings- og udviklingsvanskeligheder. I alt ca. 60 elever.
Fjellerup og Stenvad er tilsvarende henholdsvis indskoling, mellemtrin og udskolingsafdeling for elever med specifikke indlæringsvanskeligheder. I alt ca. 55 elever.

   
  De ledige stillinger lærerstillinger er henført til Djurslandsskolens Fjellerup- og Stenvad afdelinger, som tilbyder skole- og fritidstilbud elever for børn og unge med bl.a. autismespektrum forstyrrelse og ADHD. Alle elever er potentielle
normaltbegavede, men nogle kan have forskellige skolefaglige vanskeligheder. Eleverne har i særlig grad behov for støtte og hjælp til at indgå i sociale fællesskaber.
   
         
  Vi søger lærere med specialpædagogisk erfaring eller stor interesse indenfor området og gerne med relevant efter- og videreuddannelse. Vi er desuden interesserede i ansøgere med linjefag i matematik og dansk.      
         
  Vi kan tilbyde:
et godt og meget dynamisk samarbejdsklima, hvor lærere, pædagoger og et specialistteam, bestående af psykolog og terapeuter , arbejder tæt sammen i selvstyrende team om at skabe helhed og sammenhæng i børnenes skolegang og fritid. Stillingen kræver gode samarbejdsevner, højt engagement samt evnen til at finde kompetente løsninger for alle elever.

 

 
 

 

 

 
   

Løn- og ansættelsesvilkår:
i henhold til gældende overenskomst.

 
   

Ansøgningsfrits:
d. 28. juli 2019 inden kl. 24:00

 
 

 

Ansættelsessamtaler:
forventes gennemført tirsdag d. 6. august 2019.

 
 

Elektronisk ansøgningen:
Der ansøges elektronisk ved at
KLIKKE HER [åbner i nyt vindue]

I bunden af stillingsannoncen vælges  SEND ANSØGNING

       

indsat 26-6-2019

  Yderliger oplysninger om skolen kan fås ved henvendelse til:
skoleinspektør Kaspe rBak SØrensen:  8959 2230.
Printervenlig udgave:  KLIK HER TOP
e